Здравейте колеги,нов съм в форума и се надявам да приемате хора с Фиат.Нека опиша проблема...Така колата е Стило Абарт и отскоро забелязах,че при спиране колата не връща скоростите както трябва и също така оборотите започнаха да помръдват.Стигна се до там че на няколко пъти гаснеше с проблем oil pressure low...когато трябва да я кача на тротоара например.След няколко дни обаче проблема се влоши и започна да се чува странен шум като от ел.напрежение и излезе gearbox fail...От вчера задна скорост ту влиза ту излиза както и при спиране понякога сама застава на N...
От прочетеното в прекрасната ви тема успях да направя теста за сфера и шума от помпата се чува още с първото превключване!Акумолатора на колата е сменен с нов малко преди да започнат проблемите,ако има значение защото Селето било чуствително към тока.Въпроса ми е колеги 100% ли съм за сфера или има вероятност за нещо друго?
От прочетеното в прекрасната ви тема успях да направя теста за сфера и шума от помпата се чува още с първото превключване!Акумолатора на колата е сменен с нов малко преди да започнат проблемите,ако има значение защото Селето било чуствително към тока.Въпроса ми е колеги 100% ли съм за сфера или има вероятност за нещо друго?
Comment